My dream study

My dream study
Spatiul de lucru ideal pentru mine ar contine un birou suficient de mare care sa imi permita sa ma pot desfasura cum trebuie. O culoare linistita, care sa te ajute sa te concentrezi, muzica preferata si putina intimitate fac un loc mai mult decat perfect atunci cand ai nevoie sa lucrezi.
Studenta fiind si voluntara la Ziarul Studentesc, am nevoie de un loc pentru documentatii, cursuri, un panou pe care sa imi trec toate ideiile, un coltisor de amintiri si un raft suspendat pentru toate cartile pe care le-am citit sau urmeaza sa le citesc. Acest locsor al meu ar trebui sa fie bine luminat atat ziua, cat si noaptea, asa ca ar fi bine sa fie pozitionat langa o fereastra. Insa nu trebuie sa lipseasca o lampa de podea, care sa vegheze asupra mea in noptile tarzii in care invat sau am alte activitati.
Scaunul, la fel, are un rol foarte important, iar acesta trebuie sa fie cat de comod posibil…ar merge chiar si unul de tip fotoliu.
Ce nu trebuie sa ii lipseasca unui student, este un calendar, cat mai personalizat si colorat, pe care sa isi poate nota evenimentele importante, intalnirile, interviurile, sedintele (in cazul meu), iar in sesiune… examenele, reexaminarile, etc..
Dar lucrul cel mai important pe care ar trebui sa il contina este laptopul/ calculatorul, fara de care nu ne-am putea descurca mai deloc. Fiecare laptop infatiseaza personalitatea detinatorului, fie prin culoare, fie prin stickere, fie doar prin imaginea de pe desktop si cu siguranta reprezinta cel mai util si preferat gadget de catre studenti.
Imprimanta ar trebui sa fie pentru noi un lucru indispensabil, mai ales daca este o multifuntionala, pentru ca o putem folosi sa ne copiem rapid cursurile ratate, putem printa proiecte, ne putem personaliza camera cu poze instant sau multe altele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
4 × 22 =