After Earth and my passion for SF

kindlewithbooks

Pentru noi, cei de la Poli, luni începe sesiunea și odată cu asta începe și perioada în care ne distragem de obicei cu orice de la învățat, perioada în care orice altceva pare extrem de interesant. Anul trecut pe vremea asta primisem de ai mei o bijuterie care avea să mă ajute la învățat, o bijuterie care are o capacitate de stocare de 4 GB, un ecran E-Ink si un nume: Kindle 3. O numesc bijuterie sau chiar comoară pentru ca poate stoca povesti, cunoștințe, dar mai ales lumea neîntâlnită a SF-urilor.

Fiind totuși în prag de sesiune, am decis sa nu caut noi SF-uri, cum am făcut sesiunea trecută (când am dat de Doctor Who), însă.. luni după primul examen plănuiesc o mică escapadă la cinema pentru a vedea filmul After Earth. (actori principali Will Smith și fiul său, Jaden Smith)

Pasiunea pentru SF-uri am preluat-o de la tata, de la poveștile pe care mi le spunea când eram mică și aşa.. încet, încet am prins dragul tehnologiei și o curiozitate maximă despre tot ce apare nou în acest domeniu.

Şi dacă SF-urile pornesc de la ideea unei tehnologii imposibile, atunci punctul de start ar fi profilul de electronică aplicată pe care am ales în final sa îl urmez în următorii doi ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
24 ⁄ 4 =