Bazinul de inot

Împătimită a înotului fiind, după vacanța din Grecia, în care am înotat în fiecare zi, am decis să văd cum se prezintă noul bazin de înot din Turda, care a fost deschis în acest an. Așa că, într-o plimbare, am pornit încolo împreună cu iubitul meu, amândoi fiind foarte entuziasmați de aspectul clădirii.

Odată ajunși acolo, nu am fost deloc dezamăgiți de ceea ce am văzut. Întreaga clădire a fost construită foarte modern, si nu spun asta doar pentru aspectul ei, ci și pentru tehnologia utilizată. S-a renunțat complet la clasicele chei de la dulăpioarele din vestiar si au fost înlocuite cu niște brățări care permit accesul la dulap după ce le apropii de senzor.

Singura problemă ar fi că vestiarul are o singură cabină de schimb… ceea ca nu este prea convenabil, iar dușurile nu iți oferă deloc intimitate. Aduc acest comentariu pentru ca sunt obișnuită cu Complexul de Natație al Universității Tehnice (la care merg de obicei în timpul anului universitar), unde sunt mai multe cabine de schimb în vestiar și două încăperi separate pentru dușuri.

Însă, dacă trecem peste această parte, după ce urcăm scările spre bazin, întâlnim o piscina curată (adâncime intre 1.2-1.8 m) și un peisaj mirific. Atmosfera a fost foarte plăcută pentru că am avut noroc sa nu fie aglomerație și ne-am putut bucura de un culoar întreg. Singurul lucru care mi se părea că lipsește era muzica… nu există nimic mai plăcut decât să asculți muzică în timp ce înoți.

0 thoughts on “Bazinul de inot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
34 ⁄ 17 =