Avon space si Instagram

Colaje6

Astăzi, Avon Space organizează cel de-al patrulea concurs din seria “premii ascunse în Instagram”, iar premiul constă în Pudra Compactă Ideal Flawless.

Căutați @avonspace pe aplicația mobilă și uitați-vă la filmulețele interactive cu Live, Like și Love. Unele dintre ele au hashtag-uri noi în care se ascund surprize.

Timp de 2 săptămâni, Avon ne-a oferit șansa de a câștiga produse cosmetice printr-un treasure hunt organizat pe Instagram folosind ca indicii hashtag-uri, iar persoanele care au lăsat primele 20 de comentarii au fost premiate cu produsul în cauză.

 Pot spune că Avon este atât cea mai implicată firmă de cosmetice, cât și cea mai serioasă când vine vorba despre fanii de pe rețelele sociale sau diversele campanii pe care le susțin (Campania Respectului, Lupta împotriva cancerului la sân). În plus, mai și organizează foarte multe evenimente, cum ar fi diverse concerte, Carava Avon sau Gala Digital Divas.

Puteți citi mai multe despre campaniile sociale aici: http://www.avoncampaniisociale.ro/.

Am devenit reprezentată Avon de puțin timp, dar pot spune că îmi face multă plăcere să recomand aceste produse pentru că știu ce calitate ascund și sunt foarte entuziasmată ori de câte ori apare ceva nou (cum a fost cu mascara Mega Effects).

 Am observat însă că puțină lume folosește Instagram sau poate au întâmpinat anumite dificultăți în găsirea concursurilor. Spun acest lucru pentru că pe Facebook concursul avea sute de like-uri, iar pe Instagram maxim 20 de like-uri, și nici la comentarii nu s-a prea înghesuit lumea. Dar poate că asta a și fost scopul concursului, de a atrage fani și de a ridica un steguleț “Ne puteți găsi și aici!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
12 ⁄ 6 =