There is always time for coffee!

c600x527
E mijlocul lunii septembrie, perioada in care ne gandim deja la noul an universitar, ne facem planuri, avem nevoie de o garderoba noua, ne cautam colegi de camera si speram ca anul viitor sa fie mai bun.
Insa este si perioada in care ne dam ultimele examene restante din anul anterior sau aplicam pentru mariri, chestii cu care ne-am obisnuit deja, dar parca toata lumea din jurul nostru este mai stresata de ele decat suntem noi…
Explicatia ar fi ca probabil suntem deja prea preocupati de ideea de nou, iar in cazul meu, in anul 3 ne impartim in doua specializari: Electronica Aplicata si TST, iar asta inseamna reorganizarea grupelor, despartirea de unii colegi si noi materii de specialitate.
Ne intrebam si daca este cazul sa acceptam responsabilitati noi care sa ne ocupe si mai mult timpul, dar care sa ne si pregateasca pe viitor, cum ar fi sa fi responsabil de o intreaga echipa, sa comunici mai mult cu oamenii, sa inveti lucruri noi de la oameni noi.
Imi este dor si de echipa de la ziar, pe care abia astept sa o revad si sa ne reincepem seria de sedinte 😀
Insa oricâte planuri ne-am face si indiferent cate din ele vor prinde viata, ziua incepe mai bine cu un sarut si o cana de cafea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
36 ⁄ 12 =