E-boda: 5 greșeli majore în alegerea tabletei

Binecunoscuta firmă de tablete din România, E-Boda, a realizat un studiu în privința alegerii tabletei ideale, subliniind cele 5 mari greșeli pe care omul le face:

Ghidul complet îl găsiți aici: http://www.e-boda.ro/studiu

În primul rând, întrebarea pe care trebuie sa ne-o punem este: “La ce o vom folosi?” iar apoi “Ce așteptări avem de la ea?” (de ex.: Dimensiune, Capacitate de stocare, Conectivitate la internet, Autonomie)

Dimensiunea aleasă depinde atât de cât de portabila o vrem, dar în general putem spune ca și cea de 10,1″ inch este destul de portabilă, dar și pentru ce o utilizăm.

Când vine vorba de capacitatea de stocare, aici trebuie în primul rând sa ne interesam dacă tableta accepta carduri micro SD , iar în caz contrar sa alegem o tableta cu memorie suficienta.

Cel mai important lucru este însă conectivitatea: toate tabletele vin echipate pentru conectarea la o rețea Wi-Fi, însă dacă vrei sa navighezi pe internet indiferent unde te-ai afla, atunci trebuie să alegi una cu modul 3G sau una care suportă atașarea unui stick de net (modem 3G).

Și acum, the second most important thing este autonomia, pentru că tableta este făcută să o folosești atunci când ești în mișcare, trebuie să fii foarte atent la cât de mult ține încărcată bateria. Însă aici contează foarte mult și modul în care ai de gând să o folosești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
26 + 21 =