11-13 Oct: Romanian Brands Weekend

Astăzi a avut loc inaugurarea Centrului de Frumusețe Farmec din Cluj-Napoca.
Și, ca la orice inaugurare, vizitatorii au avut parte de câteva surprize:

Pregătiți-vă să descoperiți rafturi încărcate de frumusețe sau să beneficiați de ședințe gratuite de dermoanaliză în noul magazin Farmec.

   Un simplu check-in pe Facebook cu locația magazinului împreună cu hashtag-ul #Checkinforbeauty ne-a adus câte un cadou drăguț: eu am primit o loțiune tonică Gerovital H3, iar Mădă a primit un gel exfoliant Gerovital Plant. Și, în plus, pe durata weekendului inaugural, orice produs cumpărat cu o valoare minimă de 10 lei iți aduce un produs cadou ( în cazul meu: o cremă pentru curățarea feței AslaVital ).

   Am fost destul de surprinsă să văd așa multă lume pe acolo. Toată lumea se înghesuia și stătea la coadă ca la “pâinea caldă” să cumpere produse Farmec. Bineînțeles că cele mai populare produse au rămas tot  lacurile de unghii ultra-rezistente, iar aproape nimeni nu a putut rezista tentației de a pleca din magazin fără cel putin o nuanță. (paleta de culori este <3! )

   Ca organizare, magazinul mi s-a părut foarte cochet, de bun gust si foarte bine luminat, iar fiecare gama de produse este așezată pe un raft diferit, așa că poți fi liniștit că vei găsi exact ceea ce cauți.

  Ceea nu am văzut însă au fost produse de machiaj, printre care clasicul creion dermatograf de la Farmec. Eram curioasa și dacă există mai multe nuanțe, pentru că până acum nu l-am văzut decât pe negru.

Gerovital este cel mai cunoscut brand de cosmetice românești, alături de numele cercetătoarei Anei Aslan, cea de la care pornește povestea Gerovitalului. Ana Aslan a înființat primul institut de geriatrie din lume, iar Organizația Mondială a Sănătății a recomandat ulterior modul de organizare a institutului pentru toate institutele similare din întreaga lume.
  • În 1967, prima crema antirid din lume, Gerovital, a fost incredintata de celebra cercetatare Ana Aslan companiei Farmec, pentru a începe producţia în serie a acestor produse.
  • În 1969, pentru prima dată în România, Farmec începe fabricarea produselor sub formă de spray.
  • În 1965 se produce pentru prima dată Laptele Doina – unul dintre cele mai iubite produse româneşti.

Inaugurarea centrului de frumusețe nu este însă singurul eveniment din acest weekend care promovează brandul românesc:

Sâmbătă și duminică (12-13 oct) va avea loc și o expoziție: Wear Romanian Designs by TiMAF în cadrul căreia ne vor fi prezentate diverse ținute și vor avea loc diverse conferințe, prezentări și proiecții de filme în scopul promovării fashion design-ului autohton.

Evenimentul va avea loc în clădirea Casino din Parcul Central.

0 thoughts on “11-13 Oct: Romanian Brands Weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
11 − 6 =