Happy 21!

Sunt datoare cu o postare? După cum observați.. m-am mutat :> pe http://mfantana.ro!  

A fost cel mai neașteptat și geeky cadou ever, dar pe care, bineînțeles, că îl ador!  Cine au fost autoarele?  Ei bine, autoarele au fost colegele mele de camera… care..  într-un timp foarte scurt au devenit niște persoane foarte importante din viata mea! 

Povestea noastră? We were total strangers, but we had a common goal: THE CHANGE! 

Fiecare dintre noi a început noul an cu idea de a schimba ceva și de a accepta noutatea, iar noutate am însemnat fiecare pentru fiecare.

But… there was THE CHEMISTRY!  and then.. THE BOOM!

În scurt timp, am început să fim ca niște surori, sa ieșim împreună, să gătim împreună și alte fel de fel de lucruri… și.. cel mai important, am început să ne cunoaștem mai bine. 

Și, uite că astăzi (28.11) am primit de ziua mea unul dintre cele mai frumoase cadouri, un “lucru” pe care mi-l doream de mult, dar dintr-un oarecare motiv, am avut unele rețineri… Însă acum că este al meu, cu adevărat și îmi poartă numele, promit să nu îl mai neglijez! 

Și cu atâtea gadget-uri în jurul meu, nici nu cred că mai am vreo șansă să îl neglijez.. 😀 având în vedere că în fiecare seară îmi petrec cel puțin o jumătate de oră/ o oră pe Pinterest pe tabletă, în căutare de diferite ținute & other inspirational things. (thank you MOM & DAD)

Iar dacă tot sunt la capitolul de mulțumiri, thank you love for the beautiful bag and all the wonderful moments<3! 

…and thank you all guys for the beautiful evening!

It was the best birthday ever!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
32 ⁄ 8 =