WordPress on the go

 

De multe ori suntem pe fugă și nu avem prea mult timp la dispoziție pentru a ne satisface micile plăceri, noroc însă că avem la dispoziție varianta mobilă pentru aproape orice:

  • Îți dorești să treacă mai repede timpul? Ai Netflix, HboGo și YouTube in buzunar.
  • Te simți creativ? Instagram that shit!
  • Te simți și mai creativ și dornic să împărtășești ceva nou? WordPress app!
  • Vrei să treacă timpul însă vrei să faci ceva folositor între timp? Kindle app se sincronizează cu tine indiferent de device.
  • Vrei să vezi lumea și ce se întâmplă în jurul tău cu alți ochi? Deschide DOR și citește părerile unor oameni care chiar știu să spună povești… reale. 🤔😊

Îmi făcusem abonament la DOR anul trecut, cam pe vremea aceasta, si țin minte cât de ușor am trecut aproape prin toată cartea. Mă scurgeam efectiv printre cuvintele lor. De atunci am decis să le fiu fidelă și aștept cu nerăbdare fiecare “nou sezon”.

Vă recomand o povestire mai lungă, însă care merită să fie savurată până la capăt: Scuipatul lui Apollo. Autoarea abordează o temă simplă, dar controversată, cu exemple din viața reală (chiar din țara noastră). Aceasta redeschide agenda “gender equality” într-o perioadă în care, probabil, mulți am crezut că nu mai este cazul sau poate doar ne-am decis să întoarcem capul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
13 − 5 =