mfantana

 

De multe ori suntem pe fuga si nu avem prea mult timp la dispozitie pentru a ne satisface micile placeri, noroc însa ca avem la dispozitie varianta mobila pentru aproape orice:

  • Îti doresti sa treaca mai repede timpul? Ai Netflix, HboGo si YouTube in buzunar.
  • Te simti creativ? Instagram that shit!
  • Te simti si mai creativ si dornic sa împartasesti ceva nou? WordPress app!
  • Vrei sa treaca timpul însa vrei sa faci ceva folositor între timp? Kindle app se sincronizeaza cu tine indiferent de device.
  • Vrei sa vezi lumea si ce se întâmpla în jurul tau cu alti ochi? Deschide DOR si citeste parerile unor oameni care chiar stiu sa spuna povesti… reale. 🤔😊

Îmi facusem abonament la DOR anul trecut, cam pe vremea aceasta, si tin minte cât de usor am trecut aproape prin toata cartea. Ma scurgeam efectiv printre cuvintele lor. De atunci am decis sa le fiu fidela si astept cu nerabdare fiecare „nou sezon”.

Va recomand o povestire mai lunga, însa care merita sa fie savurata pâna la capat: Scuipatul lui Apollo. Autoarea abordeaza o tema simpla, dar controversata, cu exemple din viata reala (chiar din tara noastra). Aceasta redeschide agenda „gender equality” într-o perioada în care, probabil, multi am crezut ca nu mai este cazul sau poate doar ne-am decis sa întoarcem capul.

ro_RO