Odata cu venirea primaverii, ziua se lungeste si implicit, si cheful nostru de viata creste exponential, ceea ce inseamna ca este momentul perfect pentru a ne acorda timp noua si dezvoltarii noastre personale.

Ce loc mai bun pentru asta, daca nu la conferinta anuala de leadership pentru femei: The Woman?


Leadership-ul feminin implica o viziune axata pe emotie, colaborare, fermintate, valori si principii autentice. Avem atat de multe exemple in jurul nostru care ne demonstreaza ca inainte de a fi un manager bun, esti partenerul de business al celor cu care construiesti. Respectul, autenticitatea, asumarea rolului si recunoasterea meritelor sunt doar cateva dintre atributele femeilor pe care The Woman Leadership Conference alege sa le puna in lumina an de an.


Conferinta


Cea de-a opta editie The Woman are loc pe 28 martie la Wonderland Resort, iar biletele se pot achizitiona de pe site-ul oficial al evenimentului http://www.thewoman.ro/conference.

Imi doresc foarte mult sa promovez si eu ideea si motivatia acestei conferinte, fiindca este dedicata tuturor femeilor care doresc sa schimbe ceva la ele, sa faca un pas in fata (chiar si cele care nu stiu ca isi doresc asta, pot gasi motivatie aici).

De multe ori, femeile (sau fetele tinere) uita de ce sunt capabile si se tem sa tinteasca mai sus. Este foarte important sa realizezi ca niciun vis nu este prea mare, daca incepi sa il cultivi din timp, insa in primul si primul rand, cel mai important este sa iti dai seama incotro vrei sa te indrepti.


Speakers


Printre speaker-ii din acest an se numara:

Puteti afla mai multe detalii despre ele aici: https://thewoman.ro/powerful-leaders-2019/


Agenda


Pe langa discursurile tinute de speakerii mentionati mai sus, vom avea ocazia de a participa si la o gala de premiere: Gala premiilor The Woman.

The Woman premiaza femeile remarcabile care si-au asumat riscuri, au depasit limite si care au avut un impact pozitiv in comunitatea din care fac parte, reusind sa inspire si sa educe prin multa pasiune si dedicare.

Agenda completa o puteti gasi aici:
https://thewoman.ro/agenda-the-woman-2019/

See you there? 😀

 

ro_RO