sursă: Pinterest

În primul rând vreau să încep cu sincer La mulți ani!tuturor femeilor!

Sărbătorim astăzi toate femei: mamele, surorile, mătușile, bunicile, prietenele, iubitele, le sărbătorim pentru că există și pentru că au grijă de cei dragi!

Este o zi, însă în care sărbătorim mai simplu, o zi în care încercăm să ne bucurăm pe deplin de lucrurile mărunte, cum ar fi o plimbare în parc cu cei dragi, o cafea, o carte și poate niște timp în plus pentru noi. Chiar dacă majoritatea suntem prinse în rutina zilnică de 9-5, home office, treburi casnice, luați-vă o pauză bine meritată și o gură de aer.

Pe parcursul ultimului an a trebuit să ne obișnuim să trăim mai simplu, în mediul nostru de acasă, timp în care majoritatea sunt sigură că am experimentat noi rutine menite să ne facă să ne adaptăm mai bine noului stil de viață.

Pandemia ne-a schimbat total stilul de viață: ne-a blocat în casă luni de zile, ne-a făcut să ne izolăm de cei dragi, ne-a destabilizat în unele cazuri atât financiar, cât și emoțional, dar ne-am adaptat.

Suntem ființe puternice, capabile să evolueze zi de zi, să creeze, să descopere, să dea viață, să lupte, să nu se teamă să fie vulnerabile, să nu se dea bătute, să aibă grijă de cei din jur, să îi îndrume și să îi iubească.

Suntem femei și sărbătorim astăzi acest lucru!

La mulți ani!

 

 

 

ro_RO